Korigjim nga VERTETMATES.MK( KY LAJM ËSHTË I RREMË: Lamtumirë Insulinë..!? Mjeku Shqiptar: Sëm undja e sheqerit shërohet për një ditë..!?

REDAKSIA E VERTETMATES.MK eshte nje redaksi shum e respektuar dhe e kontraktuar per te detektuar lajme te rreme neper rrjete sociale dhe me gjere, andaj deshem te ju informojme qe lajmi ne vazhdim eshte jo i vertet dhe kerkojme falje per kete leshim nga ana jone:

Nuk është e vërtetë se sëmundja e sheqerit mundet të shërohet për një ditë – VERTETMATES.MK

Me anë të një postimi në Facebook, kir.ur.gu nga Kamenica, Arbër Morina ka pretenduar se Diabeti Mellitus Tip-2 dhe Obe.ziteti Morbid mund të shë.roh.en përmes risisë shkencore në kir.u.rgjinë metabolike. Ai shkruan “Lamtumirë Insulinës dhe të gjitha mjekimeve dhe komp.likaci.oneve nga diabeti” dhe më pas ka lënë numrin e tij të telefonit për pacientët dhe familjarët e interesuar, përcjell

“Jeta është një, dhe shumë e bukur. Jetojeni atë me sa më pak komp likac ione të mundshme.” – shkruan në fund z.Morina. Më tej ai pretendon se ky shë rim i përjetshëm i këtyre sëm und jeve bëhet me anë të një teknike minimale invazive me 99% sukses. Sidoqoftë, nuk dihet nëse kjo gjë është pranuar nga komuniteti mjekësor dhe autoritetet kredibile shkencore. .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*